Contact:

Email:
Telefoon:

Adres: 

info@nextlevelzorg.nl
Telefoon: 020 669 36 86

Sloterweg 986
1066 CR Amsterdam

Onze Visie

“Gevraagd: ondernemer of ondernemende instelling”

In veel functieprofielen zie je deze tekst terug. Maar je zit het nog niet terug in de werkwijze van zorgaanbieders. Wij vinden dat dit kan en moet veranderen. De zorg is dynamisch en de ondersteuning moet daar bij passen. 

Visie NextLevel Zorg:
Nextlevel Zorg wil een wezenlijke bijdrage leveren aan hoe het zorglandschap zich ontwikkeld. Hoe de patiëntenzorg verbeterd op het menselijk alsmede het financiële vlak. Zorgaanbieders moeten kunnen ondernemen. Ondernemen zit nu vaak niet in het bloed van de zorgaanbieder. Wij staan samen met aanbieders zij aan zij in het vormgeven van de zorg van de toekomst en gezamenlijk het hoofd bieden aan de
Nextlevel Zorg is er voor bestuurders, managers en controlers in de zorg

We hebben drie kernwaarden die onze identiteit verwoorden:

  • Professioneel
  • Diepgaand
  • Discreet

NextLevel zorg is uw partner in de zorg

marketing-board-strategy-large (1)

Recente publicaties van NextlevelZORG

BOARDROOMZORG: Dwingt harde lijn verzekeraar patiënt om te verhuizen?

De reacties op mijn eerste blog voor mijn nieuwe bedrijf zijn een feest der herkenning. Professionals ervaren en zien de problemen van de productieplafonds. Tijd om daar iets aan te veranderen. Helpt u daarin mee?

Oprichting Nextlevel ZORG een feit

NextLevelzorg is opgericht in 2017 door Elmer Schrik, specialist in bedrijfsoverstijgende processen en strategische allianties in de zorgsector. Gemotiveerd door het zien van mogelijkheden die onbenut blijven op het gebied van winstgevend ondernemen, besloot Schrik zijn ervaringen als manager en adviseur in te zetten als intermediair tussen zorgorganisaties, om hen op een winstgevende manier te helpen over- en onderproductie te reduceren. Meer weten over hoe u de telkens terugkerende zorgen rondom over- en onderproductie kunt omzetten in winstgevend ondernemen? Wij laten u zien wat mogelijk is!